top of page

DERMA PEN

logo_dermapen_4.jpg

Toonaangevende technologie op het gebied van microneedling, huidverbetering en esthetische innovaties.

Ontdek de Dermapen 4™ Micro-Needling behandelingen

20180108_Hero Render MD.jpg

Wil jij er ook goed uitzien?

Het DNA van jouw huid herschrijven met een Dermapen4 behandeling.

omvat een reeks professionele microneedling behandelingen in combinatie met voor jouw huidprobleem bestemde huidverbeterende producten.

Door jouw huid te behandelen met onze bewezen protocollen en huidverzorgende producten, ook voor thuisgebruik, worden de resultaten versneld. 

heb jij een huid met fijne lijntjes, verslapte vale huid, grove poriën, acne littekens, pigmentatie of litteken? 

Wil jij je huid zelf weer actief maken en deze op een natuurlijke manier er weer mooier uit laten zien?

kom langs voor een gesprek en samen halen wij een mooi resultaat.

Vandaag de dag is de Dermapen4 wereldwijd  het meest gebruikte microneedling systeem en met meer dan 3 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen4 behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten.

De Dermapen4 en de bijbehorende naaldcartridges zijn voorzien van een medische Klasse IIA certificering (1434-MDD-195/2021).

De Dermapen 4™ levert het ultieme gevoel in geavanceerd microneedling en kan een verbazingwekkende 1.920 punctiekanalen per seconde creëren wat tot 104% sneller is dan alle andere microneedling systemen.

Alle functionaliteiten zoals snelheid en diepte, kunnen met een druk op de knop worden geregeld voor betrouwbare resultaten.

Grotere gebieden kunnen sneller en bijna pijnloos worden behandeld met uitzonderlijke resultaten en een zeer korte downtime.

Schermafbeelding 2018-10-16 om 13.27.52kopie.jpg
FB_IMG_1487676993637.jpg

Schermafbeelding 2018-10-16 om 13.28.11kopie.jpg
bottom of page