top of page
Quote.jpg

PURE POWER,

TRULY NATURAL

JUST SAY NO

De oorsprong van cosmetica wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten wat de werking is van ingrediënten en wat ze doen voor de huid. Het aantal mensen met huidirritaties of huidproblemen groeit.

De vraag naar huidverbeterende producten, die geen stoffen bevatten die de huid overgevoelig maken, is groot!

 

 

PUUR EN GROEN

Juist op dit gebied ligt één van de onderscheidende factoren van IK Skin Perfection. De wereld vraagt om schonere, veiligere en meer natuurlijke producten zonder afbreuk te doen aan zijdezachte texturen, verfijnde geuren en effectiviteit.

We geloven dat dit meer is dan alleen een trend; het is een standaardvraag geworden!

Daarom zeggen wij ‘nee’ tegen huidonvriendelijke ingrediënten zoals synthetische alcoholen, parabenen, kleurstoffen, geurstoffen, paraffine en parfum en ontwikkelen we onze producten volgens het NO-label.

IK Skin Perfection werkt alleen met 100% natuurlijke, daadkrachtige groene cosmeceuticals.

ervaar met liefde de geuren uit de natuur.

 

PH-WAARDE IK Skin Perfection streeft naar een gezonde en perfecte pH-waarde van de huid, die rond de 5.5 ligt. De zuurmantel helpt de huid in balans te houden. De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Zo ontstaat een stralende, gladde, gezonde huid én is de huid minder vatbaar voor huidproblemen. 

 

COSMECEUTICALS

Wat onderscheidt IK Skin Perfection nog meer van reguliere cosmetica? Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huid-laag en hebben slechts een verzorgend karakter. Door de hoge dosering werkstoffen en lagere pH-waarden, werken cosmeceuticals dieper door in de huid en zorgen voor intensieve huidverbetering.

 

VOOR DE MEEST KWETSBARE HUID

Het moment dat je hoort dat je ziek bent, brengt veel veranderingen met zich mee. Dat ondervond ook de founder van IK Skin Perfection. Vanuit een medisch behandeltraject heeft zij zelf ervaren dat de huid verandert en lang niet alle huidverzorgingsproducten te gebruiken zijn.

Alle producten van IK Skin Perfection zijn veilig te gebruiken bij chemo en intensieve medicatie.

De Medical Collection is zelfs specifiek in te zetten bij bestraling. 

bottom of page